Zpracování zemědělských produktů

Zpracování zemědělských produktů
13. září

Porážky hospodářských zvířat v ČR


Zpracování zemědělských produktů
11. září

Spotřeba masa v ČR


Zpracování zemědělských produktů
14. března

Než přestanete konzumovat mléko


Zpracování zemědělských produktů
24. února

Syrovátka


Zpracování zemědělských produktů
30. ledna

Tajemství výroby trvanlivého mléka


Zpracování zemědělských produktů
10. ledna

Teploty skladování ovoce a zeleniny


Zpracování zemědělských produktů
29. listopadu

Struktura, suroviny a aditiva masných výrobků


Zpracování zemědělských produktů
28. listopadu

Parmigiano Reggiano vs. Grana Padano


Zpracování zemědělských produktů
22. listopadu

Máslo a jeho tradiční výroba


Zpracování zemědělských produktů
17. listopadu

Zorientujte se ve značkách kvality


Zpracování zemědělských produktů
7. listopadu

Atypické zrání masa


Zpracování zemědělských produktů
2. listopadu

Jak zraje maso po porážce?


Zákony a nařízení ČR a EU
30. října

Jaké jsou podmínky „Prodeje ze dvora“


Zákony a nařízení ČR a EU
20. října

HACCP v systému zpracování zemědělských produktů


Zpracování zemědělských produktů
19. července

Korbačiky, žinčice a urda 2/2


Zpracování zemědělských produktů
12. července

Bryndza, oštiepok a parenica 1/2


Zpracování zemědělských produktů
4. července

Náš původní sýr


Zpracování zemědělských produktů
6. června

Gouda (Goudse kaas)


Zpracování zemědělských produktů
5. května

Jak vyrobit sýr?


Zpracování zemědělských produktů
24. dubna

Sýr – základní terminologie, rozdělení


Zpracování zemědělských produktů
20. listopadu

Aktuální spotřeba masa pro rok 2013