Zpracování mléka

Zpracování mléka
7. dubna

Mýty o tavených sýrech


Zpracování mléka
2. dubna

Ďábel v mléce


Zpracování mléka
15. března

Nesnášenlivost mléka


Zpracování mléka
20. února

Máslo a jeho tradiční výroba


Zpracování mléka
18. února

Mlékařský slovník


Zpracování mléka
7. února

Jak vyrobit sýr?


Zpracování mléka
24. února

Syrovátka


Zpracování mléka
30. ledna

Tajemství výroby trvanlivého mléka


Zpracování mléka
28. listopadu

Parmigiano Reggiano vs. Grana Padano


Zpracování mléka
19. července

Korbačiky, žinčice a urda 2/2


Zpracování mléka
12. července

Bryndza, oštiepok a parenica 1/2


Zpracování mléka
4. července

Náš původní sýr


Zpracování mléka
6. června

Gouda (Goudse kaas)