Zpracování zemědělských produktů
20. prosince

Portál MilujuHovězí.cz

Web MilujuHovězí.cz je určen jednak lidem (potenciálním zákazníkům), kteří se chtějí o hovězím mase něco dozvědět, chtějí se ho naučit správně nakupovat a kulinárně upravovat ale hlavně chtějí kvalitní české hovězí z masných plemen v naší zemi sehnat. Kde je poptávka, musí být i nabídka a tak funguje tento web na dvou prolínajících se platformách.

Na své si tak přijdou i chovatelé (resp. zpracovatelé), kteří chtějí nejen vědět jak maso zrát, bourat, skladovat a nabízet zákazníkům a hlavně chtějí své produkty na webu přímo nabídnout.

To hlavní, co tedy tento web přináší členům ČSCHMS, kteří již prodej ze dvora realizují, je možnost jednoduše se zaregistrovat jako aktivní uživatel a využít webovou stránku k vlastnímu prospěchu. Každý uživatel má možnost na webu zveřejnit informace o svém hospodářství, prodeji ze dvora, kontaktní údaje, informace o prodeji masa (kdy, kde a jak), vložit fotografie a odkaz do vlastního webu či přímo e-shopu.

Dalším bonusem je možnost využívat nástroj, který umožňuje jednoduchou formou avizovat blížící se termín prodeje masa či účast na konkrétní akci (farmářské trhy apod.).

Foto č. 1 Na stránkách Milujuhovezi.cz naleznete i kompletní fotogalerii -> Dělení hovězího masa

5_svickova-palec_1868web

Tyto „bleskovky“ jsou zveřejňovány na hlavní straně webu, uživatelé tak mají v rukou nástroj, který mohou plně využívat pro potřeby propagace prodeje svého masa a souvisejících produktů.

Potenciální zákazník si díky interaktivní mapě a vizitkám jednotlivých chovatelů velmi jednoduchým způsobem vyhledá kontakt na prodejce hovězího masa ze dvora ve svém okolí, nebo v místě kam se chystá.  Většina chovatelů, kteří realizují prodej ze dvora, už ví, jak maso správně „udělat“ a někteří i jak ho velmi dobře prodat. Pro někoho tak může být prezentace na tomto webu již jen třešničkou na dortu, pro jiného možnost, jak maso nabídnout a jak rozšířit základnu svých zákazníků.

Co představuje hlavní překážku mezi českým zákazníkem a českým hovězím? To se můžete dočíst v rozhovoru s tajemnicí Českého svazu masného skotu a strůjkyní projektu Milujuhovezi.cz Pavlou Vydrovou.

deleni-masa-mapa

Milujuhovezi.cz

 

Text: Pavla Vydrová – Český svaz chovatelů masného skotu

Komentáře

Vstoupit do diskuze ( 0 komentářů )

Štítky

Související články

  • Pojďme společně podpořit české hovězí

    Věděli jste, že v první polovině 19. století se u nás nejvíce konzumovalo hovězí maso? V současné…

    Zpracování zemědělských produktů - 23.9.2016
  • 10 důvodů proč konzumovat české hovězí

    1. Obsahuje 14 esenciálních prvků a energii, které náš organismus bezpodmínečně potřebuje 2. Je perfektním…

    Zpracování zemědělských produktů - 11.12.2017